Numerologija...

Ići dole

Numerologija...

Počalji od Admin taj Sub Mar 03, 2012 10:38 am

Numerologija – otkrijte svoj životni put
U datumu našeg rođenja skriva se broj koji određuje ceo naš život.
Sabiranje cifara u datumu našeg rođenja dae nam sudbinski broj. Dan našeg rođenja nije slučajnost, već deo Velikog Plana. Iza broja u datumu našeg rođenja, postoji okultni smisao koji određuje ceo naš život. Ovo je broj sudbine ili broj našeg životnog ciklusa i svako od nas može da ga jednostavno izračuna.

Životni ciklus predstavlja tendenciju i cilj postojanja. On označava ulogu koja nam je dodeljena u takozvanoj "kosmičkoj drami" i daje nam ključ sudbine. Snaga morala, urođene karakteristike i moć vašeg uma čitaju se iz broja životnog ciklusa. Od rođenja do kraja života, izražavamo snagu koja nam je data brojem sudbine. Posledice kosmičkog nasleđa se takođe izražavaju kroz ovaj broj jer, bez obzira koliko često i dosledno menjali vlastito ime, ne možete promeniti datum rođenja.

IZRAČUNAJTE BROJ ŽIVOTNOG CIKLUSA:

Da biste izračunali broj vašeg životnog ciklusa, saberite brojne vrednosti meseca, dana i godine vašeg rođenja.
Brojčana vrednost za svaki mesec je:
januar ..... 1
februar ...... 2
mart ....... 3
april ....... 4
maj ...... 5
jun ........ 6
jul ....... 7
avgust .... 8
septembar ......... 9
oktobar .... 1
novembar ..... 2
decembar ... 3

1. Uzmite brojnu vrijednost meseca u kom ste rođeni, dodajte broj dana i godine u kojoj ste rođeni. Na primer, ako ste rođeni 12. januara 1979. godine, saberite:

januar .......... 1
dan ............... 12
godina ...... 1979
zbir ......... 1992

Saberite brojeve dobijenog rezultata: 1 + 9 + 9 + 2 = 21. Sada to ponovite sa ciframa broja 21, i konačno dobijete broj 2 + 1 = 3 (ovaj postupak se nastavlja sve dok ne dobijete jednocifreni sudbinski broj). U datom primeru je, dakle, broj 3 - broj životnog ciklusa.

ŽIVOTNI CIKLUS BROJ 1 – PIONIR
Vi ste pionir, vođa, general i planer. Vaša priroda je veoma pozitivna i imate jaku individualnost. Vaše mesto na životnoj stazi je mesto vozača u automobilu iskustva. Pokornost i poslušnost su potpuno strane vašoj prirodi. Vi ste originalni i kreativni, posedujete agresivnost neophodnu da biste ostvarili sopstvene ideje. Ambicija je jedan od najvažnijih činilaca u vašem životu i motiviše vas da se žestoko i oduševljeno borite za uspehe kojima težite. Sposobni ste za upravljanje i organizaciju, kako u velikim sistemima, tako i u porodici. Odlučnost, upornost i volja su sredstva vaše ambicije i vi ih znalački koristite.

Povremeno pokazujete i negativne strane. Tada ste arogantni, oholi i nepromišljeni. Za vas je ludost da svoje ideje ostvarujete diplomatskim putem, već koristite snagu svoje volje; pri tom ih i nesvesno namećete drugima. Skloni ste kritici i osudi drugih, ali ne dozvoljavate da drugi ukazuju na vaše slabosti i propuste. Po prirodi ste osjećajni, mada to pokušavate da prikrijete. Sledite plemenita osećanja, imate sklonost prema poeziji i muzici; više mislite srcem nego glavom. Budite obazrivi! Nikada nemojte nametati svoje misli i ideje drugima, jer bi vam to moglo naškoditi. Ako želite da vas bližnji poštuju, onda i vi morate poštovati njih. Prava ljubav je uvek bez krajnjeg cilja. Bogatstvo je u davanju, a ne uzimanju.

ŽIVOTNI CIKLUS BROJ 2 - POMOĆNIK
Ono sto želite, možete postići i bez fanfara, jer taktičnost i diplomatija su dve istaknute karakteristike vaše prirode. Osnovni ton vašeg života je saradnja; vi ćete imati više uspeha ako pomognete drugima da ostvare svoje zamisli, nego ako drugi budu vama pomagali. Poremećeni sklad vas jako živcira, zato ćete svim silama nastojati da ga ponovo uspostavite. Imate prirodnu gracioznost i veliko razumevanje za druge — dve osobine zbog kojih se visoko kotirate. Živite za ljubav i od ljubavi. Temperamentni ste, čulni i pomalo naklonjeni hedonizmu. Težite sticanju znanja i životnih mudrosti.

Dva je broj udruživanja. Vaš druželjubivi duh vam donosi mnogo stvari koje drugi ne mogu dobiti, ma koliko se trudili. Vrlo ste šarmantni i uglađeni i imate izvanredan smisao za saradnju. Simbol vašeg sudbinskog broja je duh, duša, kosmička energija koja ispunjava telo. Drugim rečima, vaš zadatak je da praznim oblicima udahnete život. Postoji neka vrsta magične veze koja spaja sve što radite, jer vi kao da idejama rasplamsavate životnu vatru. Tamo gde drugi traže društvo prijatelja i njihovu pomoć, vi pokazujete nesvakidašnju nezavisnost i slobodu duha; što vas čini savršenim pomoćnikom, saradnikom na svim nivoima; ali ste i potpuno zadovoljni sobom, kada to želite biti.

ŽIVOTNI CIKLUS BROJ 3 - UMETNIK
Vi ste ličnost sveobuhvatnog, vama svojstvenog izražavanja. Mentalno, Duh, Duša igraju veliku ulogu u vašem životu, ali vi sve posmatrate jasno i sveobuhvatno, i proničete u suštinu. Ne gubite vreme na nebitnim stvarima, budući da ste shvatili da život nije samo igra i pesma. Multitalentovanost je jedna od vaših glavnih odlika, pa vam je teško da se odlučite na koji način i u kakvoj formi ćete izraziti sve ono što čeka da izađe iz vas. Brzo učite, pa ste u stanju da stičete znanje bez velikog napora. Međutim, vaše obrazovanje nije potpuno, zato što ste kratkog daha – pažnju vam lako zaokupi neka nova zanimacija.

Veliki ste entuzijasta, započinjete mnoge poslove, ali iako vas u početku veoma oduševljavaju, s vremenom raspoloženje splasne i vi prelazite na druge stvari. Ne brine vas što je nešto ovako ili onako, jer prihvatate svet onakvim kakav jeste. Volite da radite na svoj način i udovoljavate svojim željama. U stanju ste brzo, u pravom trenutku, da reagujete domišljato i duhovito i tako efikasno presečete nečiju kritiku. Ljubav vam je neophodna, nasušna potreba. Sve dok nemate nekoga sa kim biste mogli da podelite vaša osećanja, vi zapravo i niste srećni.

ŽIVOTNI CIKLUS BROJ 4 - ZIDAR
Broj vašeg životnog ciklusa simbolizuje kvadrat, a to predstavlja pravednost i jednakost. Vi se nalazite u centru ograničenom sa svih strana, tako da ne možete nikuda izaći. Jedini slobodan put za vas je put prema gore. Kvadrat označava praktičnu stranu života — osnovicu, temelj, na koji se nadograđuju svi drugi oblici. Zato vi možete gledati na ovaj životni ciklus kao na zidanje temelja za lepšu budućnost. Pripremljeni ste za ovo poodavno, jer ste obdareni strpljenjem i veoma ste praktična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Metodičnost i logičnost vaše su mentalno oruđe. Prožeti ste verom i odanošću, mada to posebno ne pokazujete.

U nekim slučajevima mudrije je izbeći neke stvari, nego ići pravo na njih – to je jedna od vaših životnih filozofija. lzbegavajući suprotstavljanje vaših ideja drugima, možete izbeći situacije koje bi mogle usporiti vaš razvoj. Vaša sposobnost izražavanja najbolje se ispoljava kroz vaš smisao za plan i oblik. U stanju ste da potpuno vizualizujete svaku ideju koju vam predstavi neki arhitekta ili umetnik. Za vas se nikad ne može reći da izbegavate svoje dužnosti i obaveze, i u tome je upravo vaša veličina.

ŽIVOTNI CIKLUS BROJ 5 - GOVORNIK
Po prirodi ste živahni, puni duha, oduševljenja i energije. Za vas je život smela avantura u koju ulazite velikim koracima, jer su neprestane promene u savršenom skladu sa vašom sklonošću ka promenama i raznolikošću. Vi uživate u svemu što vam se u životu nudi. Volite da budete na mestima gde se nešto značajno i zanimljivo događa. Rođenjem vam je darovana sloboda, ali vi neprestano težite sve višim i višim sferama slobode, ka slobodi iznutra, u vašem najplemenitijem unutrašnjem biću.

Veoma ste produhovljen i vrlo vešt govornik. Možete imati uspeha u profesijama u kojima je bitan kristalno jasan glas, dobar rečnik i oratorstvo. Voditeljski ili učiteljski poslovi su izvanredni za ispoljavanje vaših sposobnosti. U svetu zabave ili književnosti možete zasijati, samo ako postignete da prave stvari, u pravom trenutku, postavite na pravo mesto. Neka vas ne zabrinjava što ste u nekim trenucima sami sebi protivrečni, jer je to odlika svih vrsnih intelektualaca. Ako sledite neka životna načela, možete doživeti duboku starost, uz dobro zdravlje i vedar duh. Slava i uspeh očekuju vas posle tridesete godine života.

ŽIVOTNI CIKLUS BROJ 6 - UČITELJ
lmate uzvišene ideale i veliku želju da ih ostvarite. Ljubav je centar vašeg sveta i vaša uloga u životu je da širite ovu ideju. Vaš smisao je u pomaganju drugima. Pravedni ste, istinoljubivi i puni milosrđa i topline. Žena pod ovim brojem je ljupka, graciozna, šarmantna i produhovljena, naklonjena slikarstvu i muzici. Muškarac je duhovni vođa i rođeni umetnik. I muškarac i žena se zadovoljavaju malim, svakidašnjim stvarima, iako u isti mah teže ka nečem najvišem na estetskom i duhovnom polju. Planetarni ekvivalent broja šest je Venera, koja označava lepotu, sklad, ritam, umetnost, balans i ljubav – a sve ovo cene i teže im upravo osobe sa životnim ciklusom pod brojem šest.

Vi ste osećajni i ranjivi, pa se klonite svake banalnosti i grubosti, nesebično se pri tom žrtvujući za svoje bližnje. U tome je vaša snaga i vi ćete, ako ustrajete, rešiti sve životne probleme do 35. godine. Povedite računa o sebi, jer ste dosta krhkog zdravlja, a da toga možda niste niti svesni. Ne opterećujte previše srce, jer vam je taj organ najosetljiviji. Ako redovno pešačite i što više plivate, očekuje vas lepa starost, bez nekih većih neprilika.

ŽIVOTNI CIKLUS BROJ 7 – INTELEKTUALAC
Broj sedam simbolizuje zakon prosvetljenja, obrazovanja i kulture. Po prirodi ove osobe su pomalo distancirane i povučene, ali veoma inteligentne. Ne volite mnogo da pričate, ćutljivi ste po prirodi, ali kad nešto kažete, to je onda pravi biser. Ove osobe su izvrsni inovatori, muzičari i kompozitori, ali i odlični filozofi. Ponekad znate biti tvrdoglavi. Planetarni ekvivalent broja sedam je Uran, a ova planeta označava i nepredvidivu prirodu, iznenađujuće promene i veliku snagu koja je često prikrivena. A upravo su takve i ove osobe.

Vi ste jako vezani za porodicu i odgovornost prema ukućanima kod vas igra veliku ulogu. Svašta biste pretrpeli ili uradili, samo da ne izneverite člana porodice. Ljubav će vam pomoći da ostvarite sve što ste zamislili. Voljena osoba za vas je najbolji oslonac u životu, a ako pronađete svoju srodnu dušu, pred vama je dug i plodonosan život.

ŽIVOTNI CIKLUS BROJ 8 - ORGANIZATOR
Vi ste energični, posedujete izražene organizacione sposobnosti i veoma ste marljivi u sticanju novih znanja. Racionalni ste, praktični, prodorni i ustrajni. Vi ste rođeni za vođenje poslova. Visoko ćete dogurati u svetu biznisa, samo ako budete imali takta pri susretu sa ljudima. Na svu sreću, društveni ste, imate šarma i znate da zabavljate društvo. Ljudi vas vole, rado slušaju vaše priče, dive vam se, pogotovo osobe suprotnog spola. Vi se brzo i lako zaljubljujete i spremni ste sve, pa i sam život, podrediti ljubavi. Bez ljubavi za vas ništa u ovom životu ne bi imalo smisla. Vaše traganje za srećom praćeno je vedrim humorom, duhovitošću i zadovoljstvom.

Što se posla tiče, prirodno vam dobro leže prirodne nauke, posebno hemija ili fizika, ali dobro ćete se snaći u bilo kom polju kog se prihvatite. Spremni ste i sposobni da se uhvatite u koštac sa bilo kojim radnim zadatkom i poslom. I u politici ćete uspeti ako pravilno usmerite svoju energiju. Pripazite na jetru i bubrege, klonite se noćnog rada i dugog sedenja.

ŽIVOTNI CIKLUS BROJ 9 – MISTIČAR
Po prirodi ste misaoni i analitični. lza svega pokušavate da otkrijete neki dublji smisao. Ne zadovoljavate se površnim stvarima. Vaša meditativnost i analitičnost mogu vas dovesti do nekih istina, kako drevnih tako i sasvim novih, ako u svojim meditacijama sledite mističnu i okultnu liniju. Vaša uloga u svetu je da se bavite isceliteljstvom. Vi imate prirodnu moć lečenja sebe i svojih bližnjih životnom energijom. Ako vam već nisu bliski, počnite proučavati sve religijske i mistične sisteme i filozofije.

Vaše čudesno ponašanje udaljava vas postepeno od ostalog sveta, ali nemojte da brinete zbog toga! Slušajte samo svoj glas, jer ste na pravom putu da spoznate sebe i druge. Devet je broj koji čoveka stavlja na velika životna iskušenja, sa namerom da ga učvrsti u uverenjima i shvatanjima, pa je moguće da vas kroz život čekaju brojni usponi i padovi. Često ćete patiti zbog ljubavi, ali nema prave ljubavi bez patnje i boli. Ako za životnog saputnika odaberete osobu sa istim životnim brojem, ostvarićete divnu harmoniju, na čemu bi vam mnogi mogli zavideti.Na primer za mene je 14.Februar 1999.
Sto znaci---14+2(Februar-2)+1999=2015,sada sabiramo cifre 2+0+1+5=8 i to je---

ŽIVOTNI CIKLUS BROJ 8 - ORGANIZATOR
Vi ste energični, posedujete izražene organizacione sposobnosti i veoma ste marljivi u sticanju novih znanja. Racionalni ste, praktični, prodorni i ustrajni. Vi ste rođeni za vođenje poslova. Visoko ćete dogurati u svetu biznisa, samo ako budete imali takta pri susretu sa ljudima. Na svu sreću, društveni ste, imate šarma i znate da zabavljate društvo. Ljudi vas vole, rado slušaju vaše priče, dive vam se, pogotovo osobe suprotnog spola. Vi se brzo i lako zaljubljujete i spremni ste sve, pa i sam život, podrediti ljubavi. Bez ljubavi za vas ništa u ovom životu ne bi imalo smisla. Vaše traganje za srećom praćeno je vedrim humorom, duhovitošću i zadovoljstvom.

Što se posla tiče, prirodno vam dobro leže prirodne nauke, posebno hemija ili fizika, ali dobro ćete se snaći u bilo kom polju kog se prihvatite. Spremni ste i sposobni da se uhvatite u koštac sa bilo kojim radnim zadatkom i poslom. I u politici ćete uspeti ako pravilno usmerite svoju energiju. Pripazite na jetru i bubrege, klonite se noćnog rada i dugog sedenja.
avatar
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 52
Points : -2147476078
Reputation : 1
Datum upisa : 01.03.2012
Godina : 19
Lokacija : Beograd...

Pogledaj profil korisnika http://osduskoradovic.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu