Popularizacija foruma
2 posters
Strana 1 od 1
Popularizacija foruma
Iako imam osecaj da pricam sam sa sobom iznecu stvari koje neko od vas koji su osnovali ovaj forum mora uraditi da bi ovo mesto pocelo da funkcionise i da bi smo osetili benefit od ucestvovanja u radu ovog foruma.
Dakle, odmah, sutra postaviti vidljivo dugme na vrh pocetne strane nase skole. Iako me zanimalo i pokretanje foruma je bila moja inicijativa na sednicama saveta roditelja, trebalo mi je nekoliko minuta da pronadjem kako uopste da pristupim forumu.
Da li mislite da ce roditelji koji od interneta znaju za fejsbuk i gugl (bez uvrede, vecina je takvih) umeti da pronadju gde je forum? Nece sigurno, niti ce pokusati. Dotle ce ovo mesto biti pusto i beskorisno kao sto je sada.
O daljim idejama i inicijativama cu kada ovu osnovnu stvar odradite. Bez toga, sve ostalo nema ni svrhe ni smisla.
P.S. Ako vam treba pomoc oko prevoda interfejsa javite mi. Ovaj sadasnji prevod je vise nego nepravilan cak je i smesan.
Dakle, odmah, sutra postaviti vidljivo dugme na vrh pocetne strane nase skole. Iako me zanimalo i pokretanje foruma je bila moja inicijativa na sednicama saveta roditelja, trebalo mi je nekoliko minuta da pronadjem kako uopste da pristupim forumu.
Da li mislite da ce roditelji koji od interneta znaju za fejsbuk i gugl (bez uvrede, vecina je takvih) umeti da pronadju gde je forum? Nece sigurno, niti ce pokusati. Dotle ce ovo mesto biti pusto i beskorisno kao sto je sada.
O daljim idejama i inicijativama cu kada ovu osnovnu stvar odradite. Bez toga, sve ostalo nema ni svrhe ni smisla.
P.S. Ako vam treba pomoc oko prevoda interfejsa javite mi. Ovaj sadasnji prevod je vise nego nepravilan cak je i smesan.
Stjepanovic- Novajlija
- Broj poruka : 23
Datum upisa : 18.09.2012
Re: Popularizacija foruma
Stjepanovic ::Iako imam osecaj da pricam sam sa sobom iznecu stvari koje neko od vas koji su osnovali ovaj forum mora uraditi da bi ovo mesto pocelo da funkcionise i da bi smo osetili benefit od ucestvovanja u radu ovog foruma.
Ne pricate sami sa sobom...
Ako neko stvarno zeli da vidi forum,nacice i link,koji POSTOJI na sajtu skole...
Naime,kada kliknite na stavku Forum,vas pretrazivac ce vas preusmeriti na ovu lokaciju.
Mi(Administratori foruma) nemamo pristup sajtu skole,ne mozemo prepravljati,ni dodavati nove stvari...
Pomoc oko prevoda interfejsa bi nam dobro dosla.Posaljite mi privatnu poruku.
pepika0304- Admin
- Broj poruka : 40
Datum upisa : 02.03.2012
Godina : 25
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu